YKSITYISYYS

Käsittelemme kaikkia henkilötietojasi yleisen tietosuoja-asetuksen, GDPR:n mukaisesti. Meille on tärkeää, että tiedät mitä tietoja keräämme. Alta voit lukea lisää tietosuojakäytänteistä.

 

 

 

 

TIETOSUOJA

Haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä henkilötietojesi käsittelyssä. Tietosuojasi on meille erittäin tärkeää ja käsittelemme tietojasi käytänteidemme mukaisesti. Olemme vastuussa kaikista www.vuotia.com -sivustolle toimitetuista henkilötiedoista ja jaamme henkilötietoja verkkokauppakumppaneillemme vain, jos ne liittyvät tarjottavaan palveluun.

 

TIETOJEN KERÄÄMINEN

www.vuotia.com on suomalaisen Vuotia Articles Oy:n verkkokauppa. Vuotia Articles Oy (”Vuotia” tai ”Me”) on meille antamiesi henkilötietojen rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Muista, että tämä tietosuojaseloste koskee vain Vuotian rekisterinpitäjänä suorittamaa tietojenkäsittelyä.

 

TIETOJEN KERÄÄMINEN

Keräämme tietoja, kun täytät aktiivisesti www.vuotia.com -verkkokaupan tietoja, teet ostoksia, tilaat Vuotia-uutiskirjeen ja muutat Vuotian verkkokauppaa koskevia toimia.

Keräämme ja tallennamme rekisteröityjen käyttäjien tai online-asiakkaidemme tietoja: nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, tilaus- ja toimitushistoria, maksutapa, palautukset, reklamaatiot, suoramarkkinoinnin valinnat tai rajoitukset, yrityksen nimi ja yritys yritysasiakkaiden tunnistetiedot ja mahdollinen viestintähistoria. Lisäksi keräämme ja tallennamme IP-osoitteesi ja tiedot liikenteestäsi verkkosivustolla. Käytämme myös evästeitä ja keräämme sivun liikenteen tietoja.

 

EVÄSTEET

Keräämme tietoja asiakkaiden liikenteestä www.vuotia.com -sivustolla evästeiden avulla. Käytämme evästeitä parantaaksemme verkkosivustomme käytettävyyttä ja toimivuutta. Käytämme myös kolmannen osapuolen evästeitä analytiikkatietojen keräämiseen ja sosiaalisen median tiliemme integroimiseen verkkosivustollemme. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on sijoitettu käyttäjän tietokoneen kiintolevylle. Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat vastata sinulle yksilönä. Verkkosovellus voi räätälöidä toimintansa tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan keräämällä sekä muistamalla tietoja mieltymyksistäsi. Useimmat selaimet antavat sinun poistaa tai estää evästeet ja pyytää asiakkaan suostumuksen ennen evästeen tallentamista. Tässä tapauksessa emme voi taata, että verkkosivustomme toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Käytämme myös Mailchimpiä automatisoidun markkinointialustan tarjoajana. Lisätietoja Mailchimpin tietosuojasta on saatavilla Mailchimpsin tietosuojakäytännössä. www.vuotia.com käyttää myös Google Analyticsia. Lisätietoja Google Analyticsin tietosuojasta on saatavilla Google Analyticsin tietosuojakäytännössä.

 

TIETOJEN SÄILYTYS JA HALLINOINTI

Kaikki sinulta keräämämme tiedot säilytetään Euroopan talousalueella (”ETA”), mutta niitä voidaan myös siirtää ETA:n ulkopuoliseen maahan ja käsitellä siellä. Kaikki tällainen henkilötietojesi siirto suoritetaan sovellettavien lakien mukaisesti. ETA:n ulkopuolelle siirrettäessä käytämme vakiosopimuslausekkeita ja Privacy Shield -suojakeinoja maille, joilla ei ole Euroopan komission päätöstä riittävyydestä.

Emme säilytä henkilötietoja pidempään kuin on lain mukaan sallittua tai kun se on tarpeen yllä olevien käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Tietoja säilytetään enintään 60 kuukautta. Tämä riippuu henkilötietojen tyypistä, mikä tarkoittaa, että enimmäisaika voi vaihdella käytön mukaan. Säilytysajat kuvastavat aikaa, joka on kohtuudella tarpeen oikeutettujen etujemme kannalta, esimerkiksi korvausten käsittelyyn, sisäiseen raportointiin, markkinointiin ja täsmäytystarkoituksiin. Kirjanpitolainsäädännöstä johtuen olemme myös velvollisia säilyttämään kaiken liiketoimiihimme liittyvän materiaalin laissa määritellyn ajan.

 

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman lupaasi. Tietyissä olosuhteissa ja lain mukaan voi kuitenkin olla välttämätöntä luovuttaa tietoja viranomaisille.

 

OIKEUTESI

Sinulla on milloin tahansa oikeus päästä käsiksi Vuotian käsittelemiin henkilötietoihisi. Voit ottaa meihin yhteyttä selvittääksesi, mitä henkilötietoja käsittelemme ja mihin tarkoitukseen niitä käytämme. Sinulla on oikeus korjata, estää tai poistaa henkilötietoja sääntöjen mukaisesti. Sinulla on myös oikeus saada meille antamiasi tietoja itsestäsi ja välittää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

 

YHTEYSTIEDOT

Rekisterinpitäjän yhteystiedot::

Vuotia Articles Oy

Rekisteristä vastaava henkilö:

Oskari Äikäs

info@vuotia.com

Suhtaudumme tietosuojaan ja tietosuojaan erittäin vakavasti. Jos sinulla on henkilötietoihisi liittyviä kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

info@vuotia.com